fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cauți cărți ieftine? Hai să vezi câteva ponturi bune

Umblăm hai hui prin mai toate librăriile online în căutare de oferte bune la cărți. Săptămânal sunt câteva campanii foarte bune pe care le prezentăm punctual, dar pentru cititorii de cursă lungă avem câteva sfaturi de librării și locuri online de unde-și pot lua cărți ieftine oricând.

Și nu vorbim de orice carte, sunt multe betsellere, cărți ce au stat în fruntea topurilor încă de la apariție. Sunt cărți pe care le poți comanda azi cu reduceri ce ajung și până la 90%, așa că fă-ți puțin timp și vezi linkurile noastre de mai jos.

Libris are o pagină cu Reduceri Mari – super cărți cu prețuri mai mici de până la 90% –

Elefant are în colecția sa de bestsellere multe titluri la jumătate de prețvezi ofertele

Reduceri de până la 55% la cărți SF și Fantasy de la Nemira – vezi ofertele

Librăria Esteto ne oferă cărți cu reduceri de până la 92%vezi ofertele

Prietenii de la Books-Express îți aduc orice carte în engleză la cel mai bun prețvezi ofertele

Reduceri bune la cărți pentru copii de la Cartepedia – vezi ofertele

În lista de mai sus vom adăuga și alte destinații care ne propun cărți ieftine în această perioadă. Dacă ai văzut pe vreundeva reduceri mari la cărți, dă-ne și nouă un semn. Comunitatea Bookuria îți va mulțumi!

Ca și pont legat de achiziția de cărți ieftine îți mai spunem că în orice librărie ai intra ar trebui să verifici și care este costul de transport. Riscul este să alegi câteva cărți cu preț foarte mic, dar costul livrării să fie unul prea mare… Verifică costul de transport, dar și pragul de la care se acordă transport gratuit. O să vezi că pentru a atinge acel prag va mai fi nevoie, poate, să mai pui în coșul de cumpărături încă 2-3 cărți. Mai bine te alegi cu încă 3 cărți ieftine decât să plătești transportul, nu?

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top 10 cărți romantice cu final neașteptat

Next Article
Nemira

25% reducere suplimentară la orice carte Nemira (doar azi, 5 septembrie 2018)

Related Posts

Total
0
Share