fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

45% reducere la mii de cărți + o carte CADOU (doar azi, 13 ianuarie)

voucher cartiDacă nu ți-ai luat încă toate cărțile din lume, cele mai frumoase, cele mai interesante, azi ai un nou motiv să te gândești serios la ce o să citești în următoarea perioadă. Știi oferta aia de care am mai tot pomenit noi ori de câte ori a fost cazul, cea cu voucher-ul care-ți aduce o reducere excelentă de 45% la mii de cărți? Ei bine, astăzi este din nou activă această promoție, așa că e cazul să dai navală pe aici, să-ți copiezi codul de reducere și să te bookuri și tu de cărți ieftine și bune.

Oferta este una generală, sunt câteva edituri care nu participă la promoție, le găsești mai jos. Cu siguranță însă poți găsi foarte ușor cărți faine pe care să le cumperi cu cel puțin 45% mai ieftin. Asta și pentru că dacă găsești vreo carte cu o reducere mai mare de 45% (și sunt destule și d-astea) atunci când o comanzi se păstrează, normal, reducerea cea mai mare.

Așa cum a fost cazul și anterior și astăzi ne bucurăm de posibilitatea de a folosi coduri de reducere și pentru cărți tipărite, dar și pentru eBook-uri. Cei care obișnuiesc să citească de pe device-uri electronice au și ei porția lor de super reduceri, un voucher dedicat acestui segment. Dacă vrei să iei și cărți tipărite, dar și eBook-uri, va trebui să faci două comenzi, pentru a putea folosi ambele vouchere.

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http://www.elefant.ro/voucher-45-carte-9942]Vezi aici codurile de reducere[/button]

În plus, dacă reușești să pui în coș cărți de minim 129 de lei primești și o frumosă carte cadou: Dragostea e capcana diavolului, de Hande Altayli. Cartea cadou face parte din Colecția Globus a Editurii Univers și are preț de catalog 24 de lei. Este o carte interesantă, așa că dacă te hotărăști să-ți iei mai multe cărți ieftine, fă în așa fel încât să atingi suma care să-ți aducă și acest cadou. Trebuie să te și grăbești puțin, cartea cadou este în limita unui stoc disponibil, nu am aflat câte exemplare sunt puse la bătaie.

Multe dintre bestseller-urile anului trecut sunt disponibile în această promoție, așa că e bine să le cauți cu atenție, să nu rămână vreo carte de care să-ți pară rău că nu ai comandat-o azi. Mai jos ai și câteva categorii cu cărți interesante, dar și regulamentul promoției.

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 13 ianuarie 2016.

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
razboiul etern

Războiul etern, de Joe Haldeman

Next Article

25% reducere la orice jucărie (promoție valabilă doar azi, 13 ianuarie 2016)

Related Posts

Total
0
Share