fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți Lego – cele mai frumoase cadouri pentru copii

Cărți Lego

Cartea Lego este, pentru copii, mai mult decât un segment editorial care îi va atrage întotdeauna; este oglinda felului în care micuțul va performa cândva. Privind cu atenție un copil cu o carte Lego, cel mic poate fi perceput pe traseul său viitor.

Librăria online Booksaveur are în ofertă sa de carte pentru copii și mai multe cărți Lego, minunate, suprinzătoare și cu siguranță pe placul celor mici. Cum se apropie perioada cadourilor pentru copii, vă recomandăm să alegeți cărți Lego Booksaveur. Pe lângă carte, copii vor primi și câte o figurină Lego Cadou.

Cărțile Lego lasă un loc necuprins imaginației, și ea necuprinsă, a celor mici. Dintr-o carte Lego, copilul pasionat de îmbinările pe care vrea să le stăpânească devine un gigant, atotputernic într-o lume de personaje pe care le poate însufleți și controla. În cartea Lego, eroul negativ se încruntă și amenință, înarmat până în dinți și hotărât să strice totul, dar copilul își va construi și eroul pozitiv pe măsură, pe care îl va dărui cu istețime, curaj și un suflet mare.

Plus, ca întotdeuna, acea minunată dimensiune a gândirii copiilor, aceea care îi determină să gândească la nivel planetar; orice micuț pleacă la luptă pentru a salva întreaga lume. Este misiunea lumii din cărți Lego să-l îndrume, să-l ajute, să-i ofere indicii și să-l țină atent la universul pe care l-a imaginat.

bogdan
Total
39
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ioana Chicet-Macoveiciuc

Ioana Chicet-Macoveiciuc: “Cred că oamenii apreciază faptul că scriu simplu, direct, curat, onest, fără fasoane, fără ocolișuri, că scriu de râs și de plâns, uneori în aceeași frază”.

Next Article
Săptămâna Sănătății Mintale

Săptămâna Sănătății Mintale - 18 – 24 mai 2020

Related Posts

Total
39
Share