fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Citim, invatam, ne distram! Noi carticele pentru copii cu animale de la Editura Girasol

La sfarsitul anului trecut Editura Girasol a publicat o colectie de carticele cu animale pentru copii. Cartile sunt foarte dragute, au copertele cartonate si pot fi cumparate cu o reducere foarte buna. Mai jos va prezentam copertele celor 4 carti si cateva cuvinte pentru a va face idee despre continutul fiecarei carticele. Am vazut ca fiecare carte are si o reducere mare, asa ca le puteti cumpara pe toate pentru a le oferi celor mici posibilitatea de a descoperi noi lucruri impreuna cu animalute frumos colorate.

Alfabetul cu animale

Cumpara de aici

Alfabetul cu animale este o superba menajerie , plica de ilustratii minutate din regnul animal…dar este mai ales o carte care ii invata pe copii alfabetul de la A pana la Z…si mult mai multe!

alfabetul-cu-animale

Culorile cu animale

Cumpara de aici

Culorile cu animale este o superba menajerie, plina de ilustratii minunate din regnul animal…dar este mai ales o carte care ii invata pe copii culorile din jurul lor si mult mai multe!

culorile-cu-animale

Contrariile cu animale

Cumpara de aici

Contrariile cu animale este o superba menajerie, plina de ilustratii minunate din regnul animal…dar este mai ales o carte care ii invata pe copii contrariile si mult mai multe!

contrariile-cu-animale

Numerele cu animale

Cumpara de aici

Numerele cu animale este o superba menajerie, plina de ilustratii minunate din regnul animal…dar este mai ales o carte care ii invata pe copii numerele de la 1 pana la 100 si mult mai multe!

numerele-cu-animale

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Revista Cariere angajeaza tehnoredactor / grafician

Next Article

"Caterina Categoric", de Patrick Modiano [Editura Arthur, 2014]

Related Posts

Total
0
Share