fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cartile cu Apolodor, de Gellu Naum (Editura Paralela 45)

cartile-cu-apolodor„Eu stiu ca intr-o vreme cand lui nu-i era deloc usor a desenat un pinguin si l-a numit Apolodor. I-a dat o viata, o poveste, i-a dat amici mai mari, mai mici si l-a facut tenor (la circ, in Tirgul Mosilor), dar si un mare calator, erou, fachir, navigator, cowboy la ferma «Taurul Vioi», cosmonaut si martian («savantul Fergus Mac-Piggott a scris faimosul sau tratat cu titlul: Omul de pe Marte» din care ni se da o parte). Dar si pescar e-Apolodor, pilot si uneori schior.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=f4439b128″]Cumpara de aici cu reducere [/button]

Si s-amintim cum prin Tibet «se spune ca a fost poet». Si-a scris, cum stim, si un jurnal din care au ramas doar foi, dar noi putem sa ne imaginam tot felu’ cum si-a imaginat si Gellu Naum. Dar cum-necum sa spun ca micu-Apolodor era si-un mare cititor.

Avand ca prieten un biban atat de singur in borcan si plictisit cumplit, de moarte, el i-a facut cadou o carte. «Si de-atunci, acel biban cere zilnic un roman…» iar pentru astea toate – si altele ce nu incap intr-o prefata ce sa fac? Sunt cel mai mare-admirator al micului Apolodor.“ – Simona Popescu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noi plusuri din lumea lui VIPO la doar 39 de lei!

Next Article

Doar 4,90 lei pentru cartile celor mai importanti scriitori romani

Related Posts

Total
0
Share