fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cartile pentru copii, varianta “la pachet”

Cartile pentru copii sunt pentru noi o reala placere. Pe de o parte pentru ca le consumam in familie, pe de alta pentru ca, cel putin pentru mine, copertele cartilor pentru copii sunt un deliciu: ma inspira in munca de zi cu zi, dar imi si bookura privirea, ma linistesc. Asa ca ori de cate ori am prilejul, fie ca sunt intr-o librarie fizica, fie ca mai dau o raita printr-o librarie online, musai ma opresca la raftul cu carti pentru copii pentru a admira ultimele noutati.

Astazi, de exemplu, din noianul de coperte frumoase, pe care va las sa le dmirati si voi aici, am vazut si pachetele de carti pentru copii. Super afaceri: cumperi colectii interesante, la preturi mult mai mici fata de cat te-ar fi costat fiecare volum in parte. Sunt cateva pachete de carti pentru copii foarte interesante, asa ca iepurasul de Paste poate intra, zic eu, in actiune… :-)

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Felefant.ro%252Fpromo%252Fpachete-copii-1546.html”]Vezi aici pachetele de carti elefant.ro[/button]

pachete_copii

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

10 lei reducere la elefant.ro. Ia-ti voucherul de aici :-)

Next Article

Cartea "Hello, MoKy!" contine primele 100 de cuvinte esentiale in limba engleza pentru copiii de gradinita

Related Posts

Total
0
Share