fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cea mai trasnita noapte ever, de Dave Barry (Editura Storia Books, 2017)

Cea mai trasnita noapte everCea mai trasnita noapte ever, un nou roman semnat de Dave Barry va fi cu siguranta o incantare pentru pustani. Scrisa foarte istet si cu accente de un comic deosebit, cartea va fi un companion excelent pentru cei care vor sa-si descreteasca fruntile.

Romanul Cea mai trasnita noapte ever poate fi cumparat cu reducere de aici.

Cateva cuvinte despre cartea Cea mai trasnita noapte ever

Cu doar un an in urma, Wyatt Palmer a fost eroul scolii gimnaziale la care invata, demascand planurile impotriva presedintelui Statelor Unite ale Americii. Acum, Wyatt si prietenii sai sunt elevi la Liceul Coral Cove – patria Scoicilor Bataioase –, iar Wyatt nu mai este erou, ci doar un elev pricajit. Este in clasa a IX-a, nu este cu nimic diferit de ceilalti elevi si spera sa se integreze in noul colectiv sau macar sa nu fie marginalizat.

Problemele apar cand Matt Diaz, prietenul cel mai bun al lui Wyatt, dar si un mare idiot, hotaraste sa vina la liceu cu dihorul sau, Frank. In urma unui sir de intamplari nefericite, Frank ajunge in mainile fratilor Bevin, cei mai simpatizati baieti de la Coral Cove, dar si cei mai ticalosi, dupa cum urmeaza sa descopere Matt. Wyatt si prietenul sau pun la cale un plan ca sa-l recupereze pe Frank si patrund pe furis in vila de pe malul apei a familiei Bevin, unde baietii descopera un secret intunecat si mortal. Atunci Wyatt afla ca exista situatii mai neplacute decat sa nu fie simpatizat la liceu. MULT mai neplacute.

Tot de Dave Barry va recomandam si cartea Cea mai trasnita excursie cu clasa. Din ultimul catralion si ceva de ani – o puteti cumpara cu reducere de aici.

Cumpara cartea Cea mai trasnita noapte ever de aici.

bogdan
Total
10
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mici focuri pretutindeni

Recenzie la cartea Mici focuri pretutindeni, de Celeste Ng

Next Article
Revoluția prețurilor

Oferte excelente la cărți și multe alte produse (16-18 ianuarie 2018)

Related Posts

Total
10
Share