fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Cele 13 1/2 vieti ale capitanului Urs Albastru”, de Walter Moers [Editura RAO, 2014]

cele-13-12-vieti-ale-capitanului-urs-albastruEditura RAO si-a imbogatit portofoliul de titluri pentru copii cu o carte extraordinara, scrisa de Walter Moers. Imi place foarte mult si coperta cartii, detalii despre subiect gasiti in prezentarea de mai jos.

Cartea “Cele 13 1/2 vieti ale capitanului Urs Albastru” poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte

Ca ursulet lasat in deriva pe mare intr-o coaja de nuca, Urs Albastru este salvat de un grup de pirati-pitici. Acesti mici stapani ai oceanului din Zamonia incearca tot mereu sa abordeze nave, dar, din pacate, fara succes, ei sunt mult prea mici pentru a putea fi luati vreodata cu adevarat in serios.

Nu e de mirare ca micul Urs Albastru invata de la ei rafinata arta a esecului si astfel capata talentul supravietuirii. Pe spinarea unui dinozaur de salvare MAC el studiaza lumea de sus, invata la scoala profesorului Abdul Privighetoare, invatatul cu sapte creiere si reuseste sa promoveze in Atlantis de la bucatar de pizza la campion al gladiatorilor minciunii. Iar pentru a fi cu adevarat fericit nu-i mai lipseste decat o Ursoaica Albastra.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Absurdul înfricoșător (recenzie la cartea "Metamorfoza și alte povestiri", de Franz Kafka)

Next Article

"Mireasa rapita", o noua iubire de poveste impreuna cu ziarul Libertatea

Related Posts

Total
0
Share