fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Celebrul polițist Marian Godină lovește din nou!

În misiune cu MarianVă aduceți cu siguranță aminte de Marian Godină, polițistul brașovean care s-a bucurat de mare succes cu a sa primă carte ”Flash-uri din sens opus”. Ei bine, Editura Curtea Veche anunță o nouă carte scrisă de Marian Godină, de această dată o carte pentru copii – În misiune cu Marian. Momentul lansării cărții este excelent, mai sunt câteva zile până pe 1 Iunie. Comanzi cartea și te asiguri că-i faci celui mic un cadou deosebit, frumos și util.

Cartea În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare!îi va ajuta pe micuți să își contureze o percepție corectă despre meseria de polițist rutier, prezentându-l pe acesta drept prietenul tuturor, cu precădere al copiilor.

Personajele principale ale cărții sunt agentul de circulație Marian, dar și Luca, un băiețel de șase ani pasionat de meseria de polițist. Cei doi se împrietenesc, iar Luca află de la Marian ce responsabilități are un polițist de circulatie, ce este mașina de poliție, de ce trebuie să purtăm centura de siguranță, ce înseamnă 112 și multe alte informații utile.  Fiindcă toate acestea sunt explicate pe întelesul băiețelului, Marian și micul său prieten  îndeplinesc o misiune specială, iar la finalul cărții, micii cititori descoperă alături de Luca un lucru important, acela că polițistul este prietenul copiilor, care îi poate ajuta oricând dau de greu.

Cartea În misiune cu Marian este disponibilă la precomandă pe site-ul Editurii Curtea Veche și costă 35 de lei. De altfel, cele două cărți scrise de Marian Godină sunt disponibile și sub forma unui pachet extrem de avantajos. Îl poți comanda de aici.

Despre prima carte scrisă de Marian Godină, Flash-uri din sens opus, am scris și noi în acest articol.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Amantul doamnei Chatterley

Lecturi fundamentale: D. H. Lawrence

Next Article

Editura Herald lansează Colecția Autobiografia

Related Posts

Total
0
Share