fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cine a pus piper in mare. Poezii pentru copii, de Carmen Tiderle

Cine a pus piper in mare

Cine a pus piper in mare. Poezii pentru copii – o noua carte surprinzatoare de la Carmen Tiderle. Ce face fata asta este magic. Se joaca frumos cu rime excelent potrivite si da nastere unor poezii haioase, dar si cu multe subintelesuri. Cartile scrise de Carmen Tiderle, desi sunt definite ca si carti cu poezii pentru copii sunt un deliciu si pentru cei mari. Nu ratati ocazia de a va intalni cu poeziile ei – cumparati si aceasta ultima opera, dar cautati sa le aveti si pe celelalte.

Despre Cine a pus piper in mare. Poezii pentru copii

Se iau crocodili care se cred dive, bunici sarite de pe fix, verze bully si trandafiri-vampiri, cochilii care n-au chef sa imite sunetul marii, pinguini cu covrigi in coada, vaci care dau vin si oi care facpariuri, se pun intr-o barca, se adauga umor cat cuprinde, rime si piper, si se citeste cu hohote de ras din copilarie pana la orice varsta.

Cine a pus piper in mare? este a patra cartea autoarei care a descoperit secretul cititului din placere la copii si pe cel al intoarcerii la copilarie a oamenilor mari, cu ilustratii de Petridean.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

CONCURS: SPUNE CE CARTE AI VREA SĂ CITEȘTI ȘI POȚI CÂȘTIGA!

Next Article
Atelier de rime marine pentru puștime

Atelier de rime marine pentru puștime cu Carmen Tiderle & Petridean

Related Posts

Total
0
Share