fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Clubul prietenilor… animati

Clubul lui Mickey MouseClubul lui Mickey Mouse este colecţia pe care o aşteptau toţi preşcolarii. Ea vine astăzi, de la „De Agostini”, cu o mulţime de cărţi şi DVD-uri pline de surprize de la cei mai buni prieteni si copiilor: Mickey, Donald, Goofy, Minnie, Daisy şi aventurile lor extraordinare!

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.elefant.ro%2Fcauta.html%3Fcat%3D%26s_query%3Dmickey%2520Mouse”]Vezi aici carti si filme cu Mickey Mouse[/button]

Împreună cu ei vom învăţa cum să jonglăm cu cifrele, cum să ne dezvoltăm gândirea logică, dar şi cum să rezolvăm în stil de mari maeştri probleme care par atât de complicate! Prietenii noştri animaţi ne vor desluşi magia numerelor, literelor, culorilor şi formelor, iar distracţia va fi la cote maxime!

Camera voastră se va umple de ghiduşiile iubitelor personaje de desene animate, care vă arată, în întâmplări pline de haz, tot ce aţi citit în cărţile pe care părinţii voştri trebuie neapărat să vi le dăruiască! Aşa că nu uitaţi, când cei mari merg să-şi cumpere ziarele, de cărţile şi DVD-urile voastre cu peripeţiile din Clubul lui Mickey Mouse!

Roxana Ichim

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

„Jurnalistul si fascinatia clipei” – trecutul gazetariei fata in fata cu viitorul ei

Next Article

De la medic la pacient - Dictionarul Medical Ilustrat (Editura Litera)

Related Posts

Total
0
Share