fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cum sa nu te plictisesti niciodata: 501 activitati pentru copii

Editura Litera se pare ca a gasit antidotul impotriva plictiselii. Pentru cei mici proiectele de bricolaj sunt atractive, multi aratandu-si talentul de mici constructori de la varste la care nici nu pot vorbi. Pentru cei putin mai maricei, Editura Litera a faurit un adevarat manual, intitulat extrem de sugestiv «501 activitati pentru copii».

Cele 501 activitati pot fi desfasurate atat in casa, dar si in aer liber, cartea oferind sugestii si modele de creatii artistice, bricolaj, experimente, dar si exercitii artistice, cantece, retete de gatit si solutii pentru gradinarit. Bineinteles, in carte mai sunt si o multime de surprize pe care le pot descoperi cei mici, dar si ce mai mari.

Pentru a beneficia de un pret redus puteti cumpara cartea online. Libraria online litera.ro are in oferta sa , , dar si o multime de alte reduceri pe care le puteti descoperi pe .

  • Copertă: cartonată
  • Format: 280 x 215 mm
  • Număr pagini: 192
  • Data apariţie: noiembrie 2011
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Promoție specială de la Nemira: 40% reducere la colecția Stephen King

Next Article

A aparut volumul 2 din Cincizeci de umbre intunecate, Fifty Shades (Editura Trei)

Related Posts

Total
0
Share