fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Colectia Muzzy la doar 99 lei (24 volume + 12 CD + 12 DVD)

Copilul tau are acum sansa de a invata bazele unei limbi straine si de a se distra in acelasi timp. Este o sansa unica oferita de Editura Litera nu doar pentru micutul tau, ci si pentru intreaga familie. Fara efort va memora cuvinte si expresii absorbit fiind de cursul interactiv: Colectia Muzzy, 24 volume – Curs multilingvistic pentru copii, recunoscut BBC, 5 limbi straine (engleza, spaniola, franceza, germana si italiana).

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=5ec1a591e”]Cumpara de aici colectie cu pret redus[/button]

De-a lungul timpului, cursul lingvistic Muzzy a castigat o serie de premii importante: Parents\’ Choice Award, iParenting Media Award, Duke of Edinburgh Prize, Media and Methods, Featured Product: Wall Street Journal, Ame­rican Association of Teachers of German, Best Product: SmartKid Online, Worlddidac Award, Le Journal Français. Cursul multilingvistic cuprinde: 12 carti cu DVD, care prezinta o poveste antrenanta cu personaje simpatice, sustinuta de desene animate si de un vocabular cu peste 500 de cuvinte uzuale in fiecare limba.Muzzy interactiv cuprinde: 12 carti cu CD: peste 1.000 de exercitii si de jocuri pe calculator. Cerintele de rezolvare sunt subtitrate in limba romana.

muzzy_site

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cele mai iubite carti pentru copii

Next Article

Te abonezi la revista Science World si primesti cadou un rucsac de vacanta

Related Posts

Total
0
Share