fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Corint Junior incepe inscrierile la “Scoala de magie Magisterium”

scoala-de-magie-magisterium

In curand o noua serie ii va incanta pe adolescentii amatori de literatura fantasy. “Testul fierului”, primul volum al seriei “Scoala de magie Magisterium” scris de cunoscutele autoare Holly Black si Cassandra Clare este disponibil pentru precomanda pe site-ul editurii cu o reducere de 30%, putand fi achizitionat la pretul de 27,90 lei.

Despre carte:

Prieteni si dusmani. Pericol si magie. Viata si moarte. Majoritatea copiilor ar face orice pentru a trece Testul Fierului. Nu si Callum Hunt. El vrea sa-l pice. Toata viata lui, Call a fost avertizat de tatal lui sa stea departe de magie. Daca trece Testul Fierului si este admis la Scoala de magie Magisterium, e sigur ca il vor astepta numai lucruri rele. Asa ca face tot posibilul ca s-o dea in bara, dar rateaza esecul.

Acum, Magisterium il asteapta. Este un loc pe cat de senzational, pe atat de sinistru, avand sumbre conexiuni cu trecutul lui si ascunzand itele unui viitor incert. Testul Fierului este doar inceputul, marele examen este inca o himera…

Trailer-ul seriei:

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

”Scriitori francezi la Bucuresti. Interviuri”, de Adina Dinitoiu [Editura Vremea, 2014]

Next Article

Romanul "Cateva lucruri despre tine" va fi lansat la Iasi

Related Posts

Total
0
Share