fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum prind viata jucariile? Afla din cartea pentru copii “Iepurasul de catifea”

iepurasul-de-catifea_1_produsCe se intampla cu jucariile pe care le-am iubit cand eram copii? Unde se duc, de ce dispar in tacere cand nu mai avem nevoie de ele, lasandu-ne doar amintirile fericite ale copilariei, bine ascunse in memorie, incat abia la maturitate le descoperim si le intelegem? Povestea “Iepurasul de catifea” ne spune ca jucariile pot sa prinda viata si sa devina adevarate.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_blue” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fcarti%252fcarti-pentru-copii%252fatlase-enciclopedii-dictionare%252fiepurasul-de-catifea-155328.html”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

E doar o poveste, desigur, dar de ce sa nu indraznim sa credem in ea? Copiii o fac fara ezitare si, daca sufletele noastre de adulti au nevoie de putin curaj, putem sa ne tinem baietelul sau fetita de mana in timp ce le citim aceasta carte.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Te abonezi la revista Science World si primesti cadou un rucsac de vacanta

Next Article

60% reducere la cartile din Colectia Strada Fictiunii de la Editura ALL

Related Posts

Total
0
Share