fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum sa inveti rapid o limba straina? Din carti!

colectia-english-today-26-volume_1_produsHai ca de metoda asta n-ai auzit niciodata. Te-am surprins, nu-i asa? :-) Ne scuzati gluma, dar e si dimineata si nici n-am baut destula cafea. Dar dincolo de gluma este si un adevar in titlul acestui articol. Oricat am incerca sa le dam unora crezare ca o limba straina se invata rapid si bine de la televizor, trebuie sa stim ca insusirea corecta a tot ce inseamna limba straina se poate face doar din carti. Pur si simplu. Daca ne dorim doar “urecheala”, fara o iota de gramatica, putem face tot soiu’ de cursuri online sau, mai degraba, ne uitam, zilnic, ore-n sir la desene animate :-)

Pentru cei care vor o minima performanta exista carti. Multe, de toate felurile, dar carti! Ghiduri de conversatie, manuale, dictionare… Multe dintre carti pot fi cumparate din librarii online, asa ca se justifica demersul nostru.

Un exemplu ar fi si promotia “Limbi straine” de la Editura Litera, dar multe alte carti care sa te ajute poti gasi si in libraria online elefant.ro.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

A trei oprire a caravanei libris: 1518 titluri cu reduceri intre 25% - 87%

Next Article

Miliardari din intamplare. Povestea Facebook-ului: sex, bani, geniu si tradare

Related Posts

Total
0
Share