fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Cum sa-ti faci viata extraordinara in scoala primara”, de Munro Leaf (Editura Corint Junior)

cum-sa-ti-faci-viata-extraordinara-in-scoala-primaraUna dintre marile realizari din viata unui copil este descoperirea faptului ca indatoririle zilnice – temele de zi cu zi, pastrarea ordinii, disciplina, comportamentul adecvat in societate, igiena personala, exprimarea eleganta si corecta, cititul – pot fi distractive.

Cumpara cartea cu reducere de aici

Munro Leaf, autor american care a scris numeroase titluri pentru copii, devenite lecturi clasice, a reusit acest lucru datorita faptului ca a stiut sa le ,,vorbeasca“ pe intelesul lor, adresandu-li-se in mod direct si folosind un limbaj specific. Textele sunt distractive, fiind insotite de ilustratii amuzante realizate chiar de autor.

Copiii vor intelege de bunavoie de ce este important sa se poarte corect si civilizat cu cei din jurul lor, sa stie sa se exprime corect, de ce cititul este poate cel mai interesant si distractiv lucru pe care-l pot face si, nu in ultimul rand, de ce este vital sa aiba grija de sanatatea si igiena personala.

Acest ghid simpatic si distractiv nu trebuie sa lipseasca din biblioteca niciunui copil!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cumpara azi orice jucarie cu 25% reducere

Next Article

Curtea Veche Publishing premiaza cu 10 carti cea mai frumoasa scrisoare catre Mos Craciun

Related Posts

Total
0
Share