fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De astazi, Adevarul ne ofera Colectia “Caiete de vacanta”

De astazi, 26 mai, impreuna cu ziarul Adevarul se distribuie, ca si insert, Colectia “Caiete de vacanta”. Colecţia „Caiete de vacanţă“ cuprinde patru caiete care vor fi distribuite împreună cu ziarul „Adevărul“ în 26 mai, în 2 iunie, în 9 iunie şi în 16 iunie la un preţ special de doar 9,99 lei. Este vorba despre o colecţie foarte utilă pentru a-ţi ţine copilul în priză pe perioada vacanţei.

caiete_de_vacanta

 

Caietul de vacanţă pentru clasa I cuprinde noţiuni de comunicare în limba română şi matematică şi explorarea mediului.

Caietul de vacanţă pentru clasa a II-a îl va ajuta pe proaspătul absolvent să exerseze silaba, cuvântul, propoziţia şi enunţul, ortografia şi scrierea corectă a cuvintelor.

În caietul de vacanţă pentru clasa a III-a elevul va putea exersa elemente ale comunicării scrise: scrierea caligrafică, folosirea aliniatelor, părţile componente ale unei compuneri (introducerea, cuprinsul, încheierea), ortografia şi punctuaţia.

Pentru elevii care au terminat clasa a IV-a, caietul de vacanţă îi ajută să aprofundeze noţiuni de ortografie şi punctuaţie, scrierea corectă a cuvintelor, elemente de morfologie şi de sintaxa propoziţiei. Pentru exersarea noţiunilor de matematică, acest caiet vă propune: exerciţii cu numere naturale mai mici sau egale cu 1.000.000, înmulţirea cu 10, 100, 1.000, scrierea numerelor cu cifre romane, operaţii cu numere naturale, aflarea unui număr necunoscut.

Sursa articol: adevarul.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

25% reducere la Jurnalele Violettei

Next Article

Improvizatie ca la carte la Bookfest

Related Posts

Total
0
Share