fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Descarca GRATUIT colectia electronica a revistei Timpul

TIMPUL urmărește promovarea educației prin cultură, adresându-se atât actualilor, cât și viitorilor formatori culturali – punând accent pe articole de atitudine și cronici din domeniul literaturii, teatrului, filmului, muzicii și artelor vizuale –, influențarea politicilor culturale și educaționale la nivel local și național, conectarea publicului din România la politicile culturale din spațiul european.

timpul-anul-xv-nr-193

Revista de cultură contemporană TIMPUL este disponibilă, în format tipărit, în toată țara prin rețeaua de distribuție Inmedio, rețelele de librării Humanitas, Cărturești (București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov) și Librarium (Timișoara, Cluj și Iași), rețeaua de distribuție Monitorul de Botoșani și în format digital pe elefant.ro. Online, pe www.revistatimpul.ro, se regăsesc articolele din arhivă, articolele ediției curente și articole care sunt disponibile doar online. Odată cu apariția unui nou număr al revistei TIMPUL în ediție electronică, numerele anterioare sunt disponibile gratuit pe elefant.ro.

Urmăriți cele mai noi articole și pe pagina de facebook a revistei.

Daniel Șandru, directorul revistei de cultură contemporană TIMPUL: „Fiecare ediție a revistei de cultură contemporană TIMPUL se constituie, dată fiind calitatea semnăturilor reunite în paginile sale, în egală măsură a titularilor de rubrici și ale colaboratorilor, într-un număr de colecție. Tocmai din acest motiv, am decis că toți cititorii noștri trebuie să aibă acces la întreaga colecție în format electronic a publicației noastre”.

George Bondor, redactor-șef reviste de cultură contemporană TIMPUL: „Politica revistei TIMPUL este aceea de a analiza actualitatea culturală și social-politică într-un mod echidistant și nuanțat, dar fără a rămâne sclavii prezentului. Scopul nostru este de a filtra prezentul, punându-le cititorilor la dispoziție atât informațiile, cât și opiniile pornind de la care vor putea afla singuri care sunt lucrurile cu adevărat valoroase, acelea care rămân valabile și după ce nu mai sunt de strictă actualitate”.

Descarca colectia de reviste Timpul de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment Humanitas despre ultima dorinta a Reginei Maria

Next Article

Băiatul Echo, de Matt Haig

Related Posts

Total
0
Share