fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Arthur îi invită pe copii la Concursul Ordinul povestitorilor – Uriașul meu personal

Ordinul povestitorilorRevista „Ordinul povestitorilor”, o publicație editată de Editura Arthur, propune un nou concurs de scriere creativă pentru copiii și adolescenți cu vârste între 8 și 15 ani. Cele mai bune texte (și desene) vor fi selectate de un juriu și publicate în numărul 4 al revistei. Vrei să faci parte din Ordin? Trimite povestea ta sau desenul tău la adresa de email: ordinulpovestitorilor@gmail.com

Textele trebuie să fie editate în format .doc, .doxc sau.rtf, nu trebuie să depășească 8000 de semne, cu tot cu spații și vă rugăm să scrieți cu diacritice.

Nu uita să-ţi treci numele, şcoala, clasa şi oraşul în e-mailul pe care îl trimiţi editurii.

Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la nașterea unui mare scriitor pentru copii – Roald Dahl. Cu siguranță voi ați citit deja Matilda, Vrăjitoarele, James și piersica uriașă și alte cărți publicate la Editura Arthur. În Marele Uriaș Prietenos, un roman care a fost ecranizat de curînd în regia lui Steven Speilberg, Sophie, o fetiță orfană este înșfăcată din patul ei, în toiul nopții, de un uriaș blînd, care nu mănîncă oameni și care o va duce în Țara Uriașilor unde îi va deveni în scurtă vreme cel mai bun prieten. Imaginați-vă că aveți la rândul vostru un prieten care este un uriaș, bun, rău, amuzant sau posac și povestiți-ne o aventură prin care ați trecut împreună. Cum ar schimba el viața voastră de zi cu zi? V-ar putea ajuta la teme? Dar la alte lucruri pe care nu le puteți face pentru că sunteți prea mici? Ar speria-o pe profa de mate dacă l-ați duce cu voi la școală? Sau… ar folosi copacii din curtea școlii pe post de scobitori? Toate aceste întrebări și multe altele așteaptă răspunsuri cît mai originale.

Deadline – 15 septembrie.

Comunicat Editura Arthur

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Sâptămâna Disney

Săptămâna Disney. Reduceri de până la 60% la cărți Disney, rechizite și filme pentru copii

Next Article

Lecturi fundamentale: Oscar Wilde

Related Posts

Total
0
Share