fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Galaxia Copiilor lansează cartea a-VIII-a din seria Pisicile Războinice

Pisicile RăzboiniceLansarea volumului PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE – RĂSĂRIT DE LUNĂ, editat de Galaxia Copiilor, parte a Grupului Editorial ALL, va avea loc vineri, 6 octombrie, de la ora 19.00, la Cafeneaua Cărturești Verona, în cadrul BOOKerini – Târg de carte pentru copii.

Evenimentul va lua forma unui atelier de ilustrație și distracție pisicească, de aceea fanii pisicilor sunt invitați să-și anunțe participarea pe FACEBOOK, aici: https://goo.gl/po3w3v

În seara în care se lansează PISICILE RĂZBOINICE. NOUA PROFEȚIE – RĂSĂRIT DE LUNĂ se deschid porțile spre o lume plină de întâmplări fantastice:

  • Atelier de ilustrație pisicească coordonat de superilustratorul Octav Ungureanu
  • Concurs de ilustrații jurizat de prietenii noștri de la Talente de Năzdrăvani
  • Toți participanții la ateliervor primi o smuticeală pe cinste din partea sponsorului nostru SLooP (smuti-uri și fresh-uri de fructe delicioase)
  • Toți partipanții la atelier vor primi tricouri, semne de carte, insigne, cu alte cuvinte tot arsenalul necesar unui războinic adevărat
  • Câștigătorii concursului vor fi răsplătiți cu premii în cărți

 

Știați că..

PISICILE RĂZBOINICE s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista „New York Times” a celor mai vândute titluri.

Editura Galaxia Copiilor a publicat primele 6 cărți ale seriei, iar acum continuă cu NOUA PROFEȚIE. Pline de suspans, cărțile VII și VIII se vor dovedi extrem de captivante atât pentru fanii PISICILOR RĂZBOINICE, cât și pentru cititorii care nu sunt încă familiarizați cu lumea lor. NOUA PROFEȚIE aduce în prim plan cea mai tânără generație de pisici războinice, urmașii eroilor din primele 6 cărți

 

Aceste romane pentru copii sunt inspirate de operele lui J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling și William Shakespeare, aducând în actualitate și prezentând pe înțelesul copiilor temele esențiale ale condiției umane.

PISICILE RĂZBOINICE sunt cele mai bune ambasadoare ale iubirii pentru animale și pentru natură.

Personajele reprezintă adevărate modele de succes.

La început, Roșcovanul era un simplu pisoi de casă. Treptat, s-a trezit în el pofta de aventură și a ajuns în pădure. În ciuda prejudecăților legate de pisicile domestice, a fost acceptat ca ucenic în Clanul Tunetului și a primit numele Labă de Foc. Au urmat apoi titulatura de războinic și numele Inimă de Foc. Mai departe, curajul l-a adus până la poziția de secund în clan, iar în cele din urmă, cel care fusese cândva un pisoi de casă va ajunge chiar liderul clanului, sub numele de Stea de Foc.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Humanitas

Intalniri cu Francesc Miralles, Andrei Cornea, Svetlana Aleksievici la Humanitas Cismigiu

Next Article
Belgravia

Belgravia, de Julian Fellowes (Editura Nemira, 2017)

Related Posts

Total
1
Share