fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Nemira ne invită la o nouă ediție Movie night by the book

Movie night by the book

Editura Nemira vă invită la o nouă ediție Movie night by the book, miercuri, 2 august, de la ora 21.00, dedicată lui Charlie Chaplin: seara începe cu o discuție despre Viața mea, autobiografia regizorului și continuă cu proiecția filmul Modern Times. 

Moderatorii discuției sunt Ana Nicolau și Andrei Huțuleac.

Evenimentul Movie night by the book are loc pe terasa barului Epic (str. Colței, nr. 50).

Modern Times (Timpuri noi) este o comedie mută produsă și regizată de Charlie Chaplin în 1936. Personajul interpretat chiar de Charlie Chaplin lucrează ca muncitor la o linie de asamblare unde trebuie să strângă șuruburi pe bucăți de mașini, dar din cauza automatizării liniei de producție are o cădere nervoasă care trimite fabrica în haos. Aventurile proaspătului șomer continuă cu o manifestație comunistă și multe alte neînțelegeri comice.

Viața mea este autobiografia scrisă de Charles Chaplin la 75 de ani, apărută în colecția Yorick a editurii Nemira în 2016. Puţine biografii sunt atât de spectaculoase, de controversate şi de inspiraționale precum povestea lui Chaplin și a saltului din sărăcia lucie a unui cartier londonez până la statutul de simbol al cinematografiei mondiale. Document inestimabil al unui destin personal şi al istoriei artelor, cartea lui Chaplin este totodată cartea unei epoci strălucit evocate. Roxana a scris acum ceva vreme și o recenzie la cartea Viața mea, de Charlie Chaplin. O poți citi aici.

Partener Movie night by the book: Provideo. 

Comunicat Editura Nemira

bogdan
Total
22
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Micul Print. Carte de activitati - 70 de jocuri cu autocolante

Micul Print. Carte de activitati - 70 de jocuri cu autocolante

Next Article
Rivalitate

Club de Carte Litera despre cartea Rivalitate de Edith Wharton

Related Posts

Total
22
Share