fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Polirom si Adelin Petrisor ne prezinta “Tara cu un singur gras”

tara-cu-un-singur-grasCel mai nou volum al lui Adelin Petrişor, Ţara cu un singur gras, publicat recent în colecţia „Ego. Publicistică” a Editurii Polirom şi cu o prefaţă semnată de Emil Hurezeanu, va fi lansat miercuri, 16 octombrie, la ora 18.00, la Librăria Humanitas „Constantin Noica” din Sibiu.

Invitaţi: Lucian Grozea şi Ion Dur.

După ce a transmis de la faţa locului în numeroase zone de conflict, în 2012 Adelin Petrişor a ajuns, împreună cu colegul său Cătălin Popescu, în Coreea de Nord, o ţară izolată de restul lumii, în care cultul personalităţii unui dictator comunist a fost „perfecţionat” în timp. Au fost primii români cărora li s-a permis accesul aici după 1989.

Cumpara cartea cu reducere

Ţara cu un singur gras, carte disponibila si in editie digitala, prezintă vizita la Phenian a celor doi jurnalişti, care au încercat să surprindă cît mai mult din realitatea de zi cu zi din Coreea de Nord, fiind din acest motiv şi protagoniştii unor incidente neplăcute.

Cu unele dintre cele 16 fotografii color care ilustrează relatările din carte Adelin Petrişor a participat la International Photography Awards, unde a cîştigat premiul la secţiunea „Editorial Non-Pro” şi s-a numărat printre finaliştii secţiunii „Discovery of the year”.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Orice comanda iti aduce astazi, GRATUIT, un pachet de carti de 42 de lei

Next Article

Polirom lanseaza trei carti la Targul de Carte de la Frankfurt

Related Posts

Total
0
Share