fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Elefant sărbătorește Ziua Internațională a Cărții cu reduceri de până la 70%

Elefant

Pe 23 aprilie 2019, toți românii pasionați de lectură vor avea motive în plus să sărbătorească Ziua Internațională a Cărții. Ca și anul trecut, elefant.ro, alături de partenerii săi, edituri din România și din străinătate, va oferi cititorilor posibilitatea de a achiziționa la prețuri preferențiale cele mai râvnite cărți de ficțiune și non-ficțiune.

Peste 10.000 de titluri din toate categoriile, atât în limba română, cât și în limba engleză, vor avea reduceri de până la 70%. Mai mult, la orice comandă ce va depăși 59,90 de lei transportul va fi gratuit. Nu există restricții la titlurile comandate pentru a beneficia de transportul gratuit, cititorii putând achiziționa orice titluri din cele peste 300.000 listate pe site.

“23 aprilie este o zi cu totul specială pentru iubitorii de carte. Este o adevărată sărbătoare a umanității. Fără lectură, societatea nu poate evolua, iar acest eveniment este un motiv în plus să îi readucem pe români mai aproape de citit. Sunt încrezător că vom reuși în acest an să convingem cititorii pasionați sau ocazionali, prin toate argumentele pe care le-am pregătit, să acorde mai mult timp cărții și să îi ajutăm astfel să descopere tot mai multe povești frumoase”, explică Adrian Dinu, Chief Commercial Officer la elefant.ro.

Printre titlurile ce vor participa la Ziua Internațională a Cărții se vor număra best-sellere la nivel internațional, cărți ale unor autori premiați Nobel sau Pulitzer, dar și atractive titluri pentru copii sau cărți de dezvoltare personală.

De la înființarea sa în 2010, elefant.ro a avut un impact major asupra distribuției de carte în România. În acești ani peste 15 milioane de cărți din depozitele elefant.ro au ajuns la pasionații de lectură din întreaga țară.

Comunicat prSteps

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
wow40

Azi primești 40 de lei extra-reducere de la Elefant

Next Article
Nemira

Promoții Libris: reduceri între 40% și 84% la cărțile Nemira

Related Posts

Total
0
Share