fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Energy, o noua gama de eBook Readere ieftine

Pemtru ca tot am prezentat in ultimul timp o serie de eBook-uri gratuite, astazi ne ingrijim putin si de cititorii de carti electronice si va invitam sa descoperiti gama de eBook Readere Energy.

eBook Readerele Energy sunt din clasa new entry, numai bune pentru cei care vor sa experimenteze lectura ebook-urilor. Preturile sunt si ele micute. Device-urile sunt haioase, colorate, au un ecran de 4,3 inch (numai bune de luat intr-un buzunar sau intr-o gentuta). Nu au specificatii tehnice care sa ne dea pe spate, dar pentru citit au cam tot ce avem nevoie. Memoria standard este de 4 GB, dar poate fi extinsa pana la 32 de GB cu un card Micro SD. Bateria nu are  autonomie la fel de mare ca la eBook Readerele din clasa premium, dar chiar si asa ni se promite o lectura fara intrerupere de circa 6 ore. Suporta formatele consacrate pentru eBook-uri, adica EPUB si PDF.

Le gasesc ideale pentru cei care vor un eBook Reader ieftin, dar si pentru cei care se gandesc sa faca cadou un astfel de device cuiva drag. Am vazut ca in aceasta perioada au si reduceri, dar si transport gratuit. Nu mai ramane decat sa va cumparati unul si sa stati cu ochii pe bookuria pentru a vedea si urmatoarele eBook-uri gratuite :)

Mai jos va prezentam fotografiile cu cele 4 modele existente in gama eBook Reader-elor Energy:

Ebook reader Energy C4+ Touch, 4GB, Color, Albastru. Vezi detalii si pret

energy_C4_albastru

Ebook reader Energy C4+ Touch, 4GB, Color, Roz. Vezi detalii si pret

energy_C4_roz

Ebook reader Energy C4+ Touch, 4GB, Color, Rosu. Vezi detalii si pret

energy_C4_rosu

Ebook reader Energy E4 Mini, 4GB, E’Ink, Gri. Vezi detalii si pret

energy_E4_mini_gri

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Intalnire cu Mariusz Szczygieł, autorul volumului Gottland

Next Article

Humanitas ne invita la o Seara Vintage

Related Posts

Total
0
Share