fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Eveniment Humanitas: Orice om îi este teamă, de Radu Paraschivescu

Orice om îi este teamă

Despre Orice om îi este teamă, cu Radu Paraschivescu, Oana Pellea, Dacian Cioloș și Cătălin Striblea.

Editura Humanitas vă invită marți, 6 noiembrie, ora 19, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea cărții Orice om îi este teamă. Un partid, doi ani și trei premieri de Radu Paraschivescu.

La eveniment vor participa, alături de autor, Oana Pellea, Dacian Cioloș și Cătălin Striblea.

Accesul este gratuit pe baza unei rezervări prin Eventbook.

„Îşi bat joc de tine. Te fură, te învârt pe degete, te mint. Îţi castrează legile şi-ţi râd în nas. Te fac să-ţi fie ruşine să scoţi buletinul în aeroporturile lumii. Te tratează cu dispreţ şi, când li se pare c-ar fi nevoie, cu gaze. Te duc cu preşul promisiunilor. Te cred naiv, manipulabil, neinformat. De doi ani. Săptămână de săptămână, zi de zi, ceas de ceas.
Trăieşti într-o ţară aflată în pragul cleptocraţiei, într-o democratură condusă de condamnaţi penal, de impostori şi de analfabeţi. Suporţi zilnic ruşinea de-a avea miniştri care nu ştiu să scrie şi să vorbească nici măcar în limba lor. Te revolţi şi îţi strigi disperarea în pieţe. Iar uneori încerci să scapi de sufocare râzând. Măcar câteva minute sau o oră.
Orice om îi este teamă, cartea-parastas a României după doi ani de guvernare PSD, e o amendă simbolică pentru partidul care mai are puţin şi îşi îngenunchează ţara. Dar nu numai. E în acelaşi timp un instrument care măsoară trei decenii de speranţe înşelate şi de iluzii pierdute.“ – Radu Paraschivescu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Conversații cu Regele Mihai

Conversații cu Regele Mihai de Stelian Tănase, o pagină de istorie trăită, în curând în colecția Corint Istorie Autori Români

Next Article
Polirom

Cărți ieftine: reduceri de până la 86% la toate cărțile Editurii Polirom

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share