fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Evenimente la Suceava si Chisinau: Lnsare “1989. Toamna natiunilor” de Adam Burakowski

1989-toamna-natiunilorVineri, 6 septembrie, de la ora 17.00, la Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava (str. Ştefan cel Mare, nr. 23), Uniunea Polonezilor din România şi Institutul Polonez din Bucureşti vă invită la lansarea volumului 1989. Toamna naţiunilor de Adam Burakowski, Aleksander Gubrynowicz, Paweł Ukielski, apărut la Editura Polirom, în colecţia „Historia” (coordonator Mihai-Răzvan Ungureanu).

Alături de autori, va lua cuvîntul Leszek Biały, directorul adjunct al Institutului Polonez.

Evenimentul va avea loc în cadrul celei de-a XV-a ediţii a „Zilelor Culturii Polone” ce se va desfăşura la Suceava în perioada 5-7 septembrie.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=dd13467a2″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

De asemenea, sîmbătă, 7 septembrie, de la ora 14.30, la Librăria din Centru, din Chişinău, va avea loc lansarea aceluiaşi volum în prezenţa autorilor.
Vor mai lua cuvîntul: directorul adjunct al Institutului Polonez – Leszek Biały, scriitorul – Vitalie Ciobanu şi istoricul – Igor Caşu.
Moderator: Gheorghe Erizanu

Eveniment sprijinit de Librăriile cartier, Institutul Polonez Bucureşti şi Editura Polirom.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Scriitori apreciati: Dan Lungu, invitat la Festivalul de literatura de la Mantova

Next Article

Pana la 42% reducere la cele mai bune titluri de "carte practica"

Related Posts

Total
0
Share