fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Franklin și Nati pleacă pe lună, de Jen Campbell (Editura Didactica Publishing House, 2021)

Franklin și Nati pleacă pe lună

Cartea Franklin și Nati pleacă pe lună, scisă de Jen Campbell, face parte din seria intitulată Povești în zbor cu dragonul cititor.

Vezi preț cu reducere

Povestea, scrisă în rime, începe pe Pământ dar nu rămâne în acest spațiu foarte mult timp deoarece protagoniștii au tot felul de curiozități și din această cauză în scurt timp ajung în spațiu.

Franklin și Nati, o fetiță și un dragon, iubesc poveștile atît de mult, încât ajung să călătorească în locurile despre care aflaseră din cărți.

Drumul lor este presărat cu fel de fel de întâmplări și aventuri, iar la un moment dat sunt puși  în situația de a găsi familia de dragoni de mult pierdută a lui Franklin.

Chiar dacă se întâlnesc cu multe creaturi ciudate, cei doi nu reușesc să afle unde ar locui dragonii. Așa le vine ideea că ar putea găsi dragoni pe Lună,dar ce descoperă cei doi pe Lună veți afla din această poveste magică.

 Autoarea ne încântă cu Franklin și Nati pleacă pe Lună, o carte despre câtă bucurie poate aduce cititul, cât de minunat este să călătorești, să descoperi, să explorezi și să te minunezi de toate câte vezi în jurul tău.

Cartea Franklin și Nati pleacă pe Lună, de Jen Campbell a apărut după o alta de succes, Biblioteca zburătoare a lui Franklin, și poate fi comandată de la Elefant sau Libris.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
BOOKFLIX

🎈BOOKFLIX: reduceri de până la 70% + Carte CADOU 📕

Next Article
elefantFest

elefantFest: Ultimele două zile ale celui mai mare târg de carte online sunt dedicate copiilor

Related Posts

Total
0
Share