fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ghiozdane, genti si penare pentru toate gusturile

Pregatiti pentru scoala? Multi dintre noi se apropie de incheiatul socotelilor cu prima zi de scoala. Multe din lucrurile de care are nevoie copilul pentru un nou an scolar au fost, probabil, deja achizitionate. Pentru cei care inca se mai codesc, prezentam astazi o campanie excelenta la ghiozdane, genti si penare.

O sa gasiti acolo lucruri de foarte buna calitate, plecand de la ghiozdanele personalizate cu celebre personaje din desene animate (cam ce isi doresc cei mici, nu-i asa?) si ajungand pana la genti serioase, ca doar si elevii de liceu trebuie sa aibe ceva atarnat de umar, sa nu para ca merg cu mana-n buzunar la scoala :)

Pe langa ghiozdane si genti am mai vazut si o colectie grozava de penare, asezonate cu tot ce trebuie, gandite in asa fel incat dintr-un foc sa rezolvati o mare problema.

La linkul de mai sus, sau dand click pe fotografia de mai jos, o sa gasiti campania de genti, ghiozdane si penare in care obiectele sunt ordonate cumva dupa grupe de clase, ca doar n-o sa-si ia un elev de clasa a X-a un ghiozdan cu Violetta… Sau, mai stii? :)

ghiozdane

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Orice carte, transport gratuit. Doar azi, la elefant

Next Article

"Povestea anticarului", de Charlie Lovett [Editura RAO, 2014]

Related Posts

Total
0
Share