fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Gramatica limbii române pentru învățământul primar, de Adina Dragomirescu (Editura Corint, 2021)

Gramatica limbii române

Adina Dragomirescu, coordonatoarea lucrării Gramatica limbii române pentru învățământul primar, dorește să vină în sprijinul micilor școlari, oferindu-le acest ghid indispensabil elevilor din clasa pregătitoare până în clasa a IV.

Cumpără cartea cu reducere

Personajele Amadeus și Remi au răbdarea de a-i însoți pe cei mici în aprofundarea noțiunilor pe care le-au studiat la școală.

Noțiunile teoretice, de la cele de fonetică, vocabular, punctuație, ortografie până la cele de morfologie și de sintaxă, sunt consolidate de exerciții atractive care beneficiază de rezolvări complete.

Elevii își pot verifica și consolida noțiunile teoretice cu ajutorul seturilor de exerciții de la finalul fiecărui capitol.

Interesantă este legătura stabilită de autoare între limba română și muzică, noutate pentru elevul din clasele primare.

Autori: Adina Dragomirescu, Irina-Roxana Georgescu, Carmen Ianculescu, Anca-Elena Cristea, Tatiana Paun.

Cartea Gramatica limbii române pentru învățământul primar, de Adina Dragomirescu a apărut în Categoria Culegeri Auxiliare la Editura Corint în 2021 și poate fi cumpărată de aici.

De asemeni, în Colecția Art educațional, la Editura Grupul Editorial Art, autoarea a semnat lucrarea 100 de probleme și exerciții de limba română pentru clasele 5-6, apărută în 2014.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Kennedy

Lista Silviei: 7 cărți despre Jacqueline și John Fitzgerald Kennedy

Next Article
A avea sau a fi

A avea sau a fi?, de Erich Fromm (Editura Trei, 2021)

Related Posts

Total
0
Share