fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Harry Potter și camera secretelor

Harry Potter și camera secretelorAșa cum spuneam și cu alte ocazii, apariția cărților Harry Potter la Editura Arthur este un lucru cu adevărat minunat. Cărțile sunt frumoase foc, iar traducerea este cu adevărat de poveste. Dacă nu ați citit până acum Harry Potter, vă recomandăm cu bookurie să țineți pasul cu aparițiile de la Arthur. Au apărut deja primele două volume, cel mai recent dintre ele, Harry Potter și camera secretelor, a fost cu adevărat lansat la Bookfest.

Cartea poate fi cumnpărată de aici.

Câteva cuvinte despre Harry Potter și camera secretelor

Harry Potter și camera secretelor – al doilea volum al celei mai de succes serii fantasy pentru tinerii cititori! Harry Potter are o vara plina: petrece o zi de nastere groaznica, primeste avertizari sinistre de la un elf de casa pe nume Dobby si fuge de la familia Dursley cu masina zburatoare a prietenului sau Ron. La Hogwarts incepe un nou an scolar, iar Harry aude niste soapte ciudate pe coridoarele goale. Apoi au loc mai multe atacuri misterioase – previziunile sumbre ale lui Dobby par sa se adevereasca…

Prima parte, Harry Potter și piatra filosofală poate fi cumpărată de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
sf & fantasy

Cărți ieftine: 100 de cărți SF & Fantasy de citit într-o viață

Next Article
zilele elefant

Zilele Elefant: 50% reducere la peste 10.000 de produse

Related Posts

Total
0
Share