fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Idei frumoase pentru promovat cititul

Ne mai uităm în stânga / dreapta după tot felul de campanii care se fac prin lume pentru promovarea cititului și ce ne place mai și postăm pe aici. Astăzi am ales o campanie de promovare a eBook-urilor și cititului electronic, așa că dacă sunteți în target vă veți bookura mai mult, iar dacă nu cu siguranță o să zâmbiți și voi.

Dar, mai întâi, ce înseamnă ”să fii în target”? Păi, în primul rând să ai un eBook Reader sau un smartphone de pe care să citești eBook-uri (noi recomandăm prima variantă, cea de-a doua nu este ”de cursă lungă”, obosește ochii etc.). Un eBook Reader bun aduce o experiență minunată de lectură, dar și posibilitatea de a avea la purtător o întreagă bibliotecă. Cei care folosesc astfel de dispozitive se mai bucură și de altceva: cumpărând eBook-uri livrarea se face instant, printr-un link de la care poate fi descăracată cartea cumpărată, astfel că dacaă arzi de nerăbdare să citești o carte anume, o poți face imediat după ce ai comandat-o, nu trebuie să mai aștepți câteva zile până când ți-o aduce curierul la ușă, sau până când ajungi tu la Poștă să o ridici.

EBook Readere se găsesc în mai toate magazinele de electronice, prețuri foarte bune și reduceri găsiți la Elefant, dar și la eMAG. Cât despre eBook-uri, numai de bine. Editurile mari aleg să lanseze din ce în ce mai mlte titluri și în format eBook, așa că dacă obișnuiești să citești cărți în variantă electronică, sau vrei să o iei pe drumul ăsta, ai de unde alege. Cele mai multe cărți în format eBook se găsesc la Elefant (au și aproape 300 de eBook-uri ce pot fi descărcate gratuit de aici), alte librării online care oferă cărți în format electronic ar mai fi Nemira sau Humanitas.

Hai că ne-am luat cu vorba și a fi cazul să ne întoarcem la motivul principal al acestei postări. Campania de promoare a cititului electronic pe care o vedeți în imaginile de mai jos s-a desfășurat în Belgia, în toamna anului trecut. Pentru a atrage atenția asupra acestui nou mod de a citi, librarii belgieni au plasat un ”mare cititor” într-un punct de atracție și au oferit, gratuit, 15 cărți în format eBook ce au putut fi descărcate de pe verborgenparels.be. Cititorul și-a văzut de treaba lui citind non-stop. Amănuntele campaniei au făcut deliciul trecătorilor, marele cititor având lângă o uriașă cană de cafea, dar și o pereche de căști pentru a nu fi deranjat.

Magia se petrecea la ceas de seară, când eBook Reader-ul de mari dimensiuni radia o frumoasă lumină în jur, arătându-ne că experiența cititului de pe astfel de device-uri poate fi una completă. O campanie frumoasă, o idee dintre multe altele pe care am vrea să le vedem și pe la noi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
valentine's day

Valentine's Day la eMAG

Next Article
EATComics

Lansările EATComics pe luna februarie

Related Posts

Total
0
Share