fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Idei grozave pentru premii scolare

Mai sunt doar cateva saptamani pana cand incep festivitatile de premiere de sfarsit de an scolar. Cum mai toti avem prin preajma cate-un pustan, fie ca ne este copil, nepot sau chiar vecin, putem sa ne gandim deja la premiile scolare.

Sistemul de invatamant a modificat ideea de premiu pentru a ajunge la toata lumea :). Pe vremurile noastre erau premiile 1, 2 si 3, plus cateva mentiuni. Premiile se acordau “pentru toata activitatea din acel an”. Astazi, sistemul premiaza excelenta pe domenii. E un lucru bun, premii mai multe, mai multi copii premiati.

Intorcandu-ne la ideea articolasului de fata, cele mai potrivite idei pentru premii raman cartile. Carti care sa-i tina putin ocupati pe nazbatiosi peste vara, dar si care sa le antreneze mintea pentru efortul de nivel urmator.

Libraria elefant.ro ne ofera posibilitatea de a cumpara carti online pentru premiile copiilor la preturi cu adevarat preferentiale.

Ca sa dati o mana de ajutor educatorilor si profesorilor va rugam sa promovati acest articolas. Multi dintre ei se vor bookura.

Vezi aici mai multe idei pentru premii scolare

premii_scolare

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment Humanitas: Junimismul si pasiunea moderatiei

Next Article

Eveniment ALL: intalnire cu Horatiu Malaele

Related Posts

Total
0
Share