fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

In cautarea orasului de aur, de Stephen Biesty

Uimitoarea carte pentru copii In cautarea orasului de aur este o aventură mondială. Într-o zi, profesorul lui Stephen îi trimite o scrisoare în care îl invită să pornească la drum şi să afle toate indiciile necesare pentru a căuta locaţia în care există majestuoasa citadelă. Stephen, şi împreună cu el cititorul avid de experienţe noi, minunate, adună numere pe care le ia dintr-o carte cu ghicitori, le pune într-un plic împreună cu stickere şi postere, toate menite a constitui indicii pe drumul spre descoperirea Oraşului de Aur. Iar căutarea mai include ţinerea unui jurnal, poze, desene, informaţii, hărţi şi repere arhitectonice.

in-cautarea-orasului-de-aur

  • Carte publicata in 2008 de Litera
  • Cumpara cartea cu reducere
  • Colectia Povesti
  • Format: 245×285
  • Tip coperta: Cartonata
  • Numar pagini: 80
  • ISBN: 978-973-67-5453-1

Aşa începe o călătorie de vis, care străbate lumea, de la Opera din Sydney, Australia, la Empire State Building, dincolo de oceanul Atlantic şi, bineînţeles, pe la Hagia Sophia, Angkor Wat, Parthenon, catedrala Notre Dame (despre a cărei construire aflăm că a durat 170 de ani!) şi celebrul Coliseum. Cititorul urmează toate aceste aventuri miraculoase şi „sparge” cod după cod, dezleagă ghicitoare după ghicitoare, pune indicii cap la cap şi călătoreşte în neştire prin lumea fabuloasă care este pământul astăzi.

In cautarea orasului de aur este o carte de aventuri, fără îndoială. Dar nu este extraordinar că micul cititor dornic de a cunoaşte lumea are în faţă informaţii despre istorie şi arhitectură, desene, hărţi şi o mulţime de alte surprize? De altfel, nu este de mirare că celebrul Stephen Biesty, ilustrator de excepţie care a devenit faimos după succesul mondial al cărţii „Incredible Cross-Sections”, oferă din nou o carte genială, care îi pune în valoare măiestria desenului şi în acelaşi timp este un apel irezistibil la o călătorie în jurul lumii în căutarea unui vestigiu plin de mister. Până la a dezlega misterele Oraşului de Aur, se desluşesc secretele din spatele minunăţiilor de clădiri care există deja în atâtea locuri din lume şi totul cu participarea directă a copilului fascinat din dreptul unei cărţi de poveste, în care fiecare ghicitoare poate fi destinaţia către un alt loc minunat, cu alte magii de descoperit.

In cautarea orasului de aur, de Stephen Biesty poate fi cumparata de la Elefant / eMAG / Libris

Roxana Ichim Istudor
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Călătorește cu Litera Mică în mașinile uberFamily

Next Article

Lista Anutei: Zece romane frumoase de la Editura All

Related Posts

Total
0
Share