fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Incepe scoala. Cele mai ieftine rechizite si manuale scolare!

Imi place tare mult strategia de comunicare a elefantului. Fiecare mare ocazie, fiecare prilej nu este lasat sa treaca fara a fi bine pozitionat. De aceasta data va semnalam o categorie distincta, nou creata, ce are menirea de va aduce mai usor in fata ochilor oferta generoasa de manuale scolare, auxiliare si rechizite pentru elevi de toate varstele. Pagina special creata va ofera posibilitatea sa selectati dintr-un singur click clasa care va intereseaza, avand astfel acces doar la ofertele care va si fac trebuinta.

Ca si noutate, elefantul ne propune si o serie de pachete targetate pentru elevi. Astfel, cei cu mai putin chef sau cu teama de a nu pierde din vedere lucruri importante se pot orienta catre astfel de pachete.

Rechizitele, manualele scolare si auxiliarele comercializate de Elefant sunt dintre cele mai bune, iar preturile sunt cu adevarat excelente. Este posibil ca elefantul sa aiba cea mai bogata oferta de produse pentru inceputul scolii.

incepe_scoala

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Astazi ai gratuit 3 carti + DVD din Colectia Muzzy

Next Article

Cadou un penar impreuna cu revista Ben10 Nr. 10!

Related Posts

Total
0
Share