fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Insula delfinilor albastri”, de Scott O’Dell (Editura Arthur, 2014)

insula-delfinilor-albastriEditura Arthur ne rasfata cu un nou titlu pentru adolescenti. Cartea a aparut recent si se anunta a fi un nou bestseller in colectia cartilor pentru adolescenti de la Arthur.

Cumpara cartea online

Romanul lui Scott O’Dell este povestea plină de dramatism a unei fete dintr-un trib de indieni care rămâne izolată, timp de foarte mulţi ani, pe o insulă locuită cândva de neamul ei. Pericolele o pândesc la tot pasul: haite de câini sălbatici, un trib inamic venit la vânătoare pe insulă, dezastre naturale teribile; însă cel mai tare o macină singurătatea, pe care încearcă să şi-o alunge făcându-şi prieteni necuvântători.

O carte – premiată cu Media Newbery – despre valoarea prieteniei, despre ceea ce este cu adevărat important în viaţă, despre cum poţi găsi bucurie în lucrurile cele mai simple.

O veţi citi cu sufletul la gură, trecând alături de Karana prin aventuri palpitante şi înfricoşătoare, aşteptând o corabie care pare să nu mai vină…

bogdan
Total
2
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ca sa nu "doara" prea tare inceputul scolii, cumpara-i o jucarie :)

Next Article

Ai vazut noile categorii de carti cu reducere de la elefant?

Related Posts

Total
2
Share