fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Insula orfanilor, de Laurel Snyder (Editura Arthur, 2019)

Insula orfanilor

Nouă pe o insulă și orfani toți,
Cerul le-ar cădea în cap dacă ar fi mai mulți.

Insula orfanilor, de Laurel Snyder, carte publicată la sfărșitul anului 2019 la Editura Arthur. Un nou titlu cu adevărat captivant, o carte care promite să te facă să o ții minte multă vreme.

Pe insulă totul este perfect. Vântul, apa și copacii îi protejează pe locuitori. Atunci când vine ora somnului, cei nouă copii se duc în cabanele lor sătui și bucuroși.

Doar un lucru se schimbă mereu: în fiecare an, în aceeași zi, o barcă apare din neguri, aducând un nou copil care se va alătura grupului. Pe ea va fi luat înapoi cel mai mare dintre ei – nu va mai fi văzut niciodată.

Noua Schimbare nu e cu nimic diferită. Barca vine și îl ia pe Deen, înlocuindu-l cu o nouă fetiță, iar Jinny devine astfel noua persoană Matură. Rămâne de văzut dacă e pregătită pentru ziua în care barca se va întoarce și o va lua și pe ea de acolo pentru totdeauna.

“Este una din acele carti care iti raman in minte: incitanta si plina de magie.”Rick Riordan, autorul seriei Percy Jackson

Comandă cartea Insula orfanilor, de Laurel Snyder, cu reducere, de la Cărturești, Elefant, Cartepedia sau Libris.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Kingfisher

Nume de cod: Kingfisher - la chioșcuri din 10 ianuarie

Next Article
Shakespeare pentru copii

Shakespeare pentru copii - dramaturgie pe înțelesul copiilor de la Editura Niculescu Kids

Related Posts

Total
0
Share