fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Întâlnire cu Mihaela Noroc și Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete

Atlasul frumuseții

Astăzi, 29 noiembrie, ora 19, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, va avea loc o întâlnire cu celebra fotografă Mihaela Noroc și cu Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas, despre fascinanta poveste a bestsellerului Atlasul frumuseţii. Femeile lumii în 500 de portrete, recent apărut la Editura Humanitas.

Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de țări, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi. Această colecție impresionantă de portrete și povești e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate și mai ales pentru puterea de a accepta și descoperi frumusețea din noi și din ceilalți.

Despre cartea Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete puteți citi mai multe informații în acest articol. Cartea poate fi cumpărată cu reducere de aici.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Gaudeamus 2017

Top Libris: Cele mai vândute cărți la Gaudeamus 2017

Next Article
Cum înțelegem relația de cuplu

Eveniment Herald: Cum înțelegem relația de cuplu

Related Posts

Total
1
Share