fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Invitatie la teatru: “Spargerea”, dupa o nuvela de Razvan Petrescu

Rubato-665x1024Spectacolul “Spargerea”, inspirat după nuvela “Jaf armat” a lui Răzvan Petrescu (Rubato, Curtea Veche Publishing, 2011) și pus în scenă la Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova, ajunge duminică, 24 mai, la Teatrul de Comedie din București în cadrul Festivalului Comediei Românești (23 – 31 mai).

Răzvan Petrescu este considerat unul dintre cei mai buni scriitori de proză scurtă din România, iar nuvela “Jaf armat” face parte din volumul Rubato.

Claudiu Bleonț, Iulia Lazăr, Angel Rababoc, Adrian Andone, Cătălin Vieru, Iulia Colan, Gabriela Baciu, Anca Dinu, Eugen Titu sunt actorii care urcă pe scena Sălii “Radu Beligan” de la Teatrul de Comedie, începând cu ora 20:00. Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete din Strada Sf. Dumitru, nr. 2 sau online pe bilete.comedie.ro

Cea mai recentă carte scrisă de Răzvan Petrescu, “Scrisori către Mihai”, publicată la Curtea Veche Publishing în 2014, a fost nominalizată la categoria “Cea mai bună carte a anului – Beletristică” în cadrul Galei Industriei de Carte Bun de tipar”.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Am dat o tura de control pe la Bookfest 2015 :-)

Next Article

Cultura americană în tuşe groase („Interesanţii”, de Meg Wolitzer)

Related Posts

Total
0
Share