fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Istoria culturii și literaturii universale pentru copii, de Paul Magheru (Editura Evrika, 2021)

Istoria culturii și literaturii universale pentru copii

Paul Magheru, autorul cărții Istoria culturii și literaturii universale pentru copii, este dublu licențiat al Universității din București, cu un doctorat în domeniul literaturii universale și comparate, sub îndrumarea științifică a prof. univ. dr. Ion Zamfirescu.

Cartea este strucurată în 11 capitole și cuprinde cei mai importanți scriitori ai lumii, după cum este specificat în Cuvânt înainte:

Cumpără cartea cu reducere

Istoria culturii și literaturii universale pentru copii s-a structurat de la sine în 11 capitole, câte curente artistice s-au succedat în evoluția lor istorică din antichitate până azi.

Dintr-un posibil, obișnuit indice de nume nu credem că ar lipsi niciunul dintre cei mai importanți scriitori ai lumii, recomandați de programele și manualele școlare pentru învățământul primar și gimnazial.”

“Istoria culturii și literaturii universale pentru copii este varianta comprimată și explicată cât de succint s-a putut a lumii înconjurătoare în toată complexitatea acesteia: de la cuvântul scris și odată cu el, odată cu istoriile pe care le reclădește și le duce mai departe, se consolidează și Istoria. Iar din ea se succed consecințele evidente, răsfrânte asupra culturii și literaturii – acestea ajungând să poată fi identificate cu ușurință, în termeni de curente și specii, după elementele-cheie prezente, după maniera scriitoricească, după preocupări și morală. Anca Zaharia

Cartea Istoria culturii și literaturii universale pentru copii, de Paul Magheru a apărut la Editura Evrika și poate fi comandată de la Libris sau Librex.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cât aur ascund aceste coline

Cât aur ascund aceste coline, de C Pam Zhang (Editura Nemira, 2021)

Next Article
Zilele Libris

Zilele Libris! 🎉 Transport Gratuit și -20% la orice carte

Related Posts

Total
0
Share