fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

LEGO. Cartea cu idei – Poti construi orice! [Editura Litera, 2015]

lego-cartea-cu-ideiAm spus-o in mai multe randuri, suntem mari fani ai micilor bucatele de plastic Lego. Cei care ne urmaresc constant stiu ca am tot postat chestiute legate de Lego, fie ca era vorba de promotii la jocuri si piese Lego, fie ca vorbeam despre anumite carti care trateaza acest subiect. Astazi anuntam aparitia unui nou titlu despre Lego, carte aparuta recent la Editura Litera si intitulata “LEGO. Cartea cu idei – Poti construi orice”. Cartea are 200 de pagini, vine intr-o frumoasa editie cartonata si poate fi comandata cu o mare reducere de aici.

Despre carte:

Inspira-te de la constructorii LEGO® pasionati pentru a crea modele LEGO fantastice! Ideile de constructie, trucurile si sugestiile din aceasta carte te vor inspira pentru creatiile tale fantastice din caramizi. Gasesti aici numeroase modele extraordinare – castele medievale, nave spatiale intergalactice, corabii de pirati ticalosi, avioane cu reactie cutezatoare si multe, multe altele! • Idei pentru toate varstele si nivelurile de indemanare  • Modalitati noi pentru construirea cu caramizi LEGO  • Secrete de constructie.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 15 octombrie 2015

Next Article

Lansare de carte: "Bucurestiul fanariot. Biserici, ceremonii, razboaie" de Tudor Dinu

Related Posts

Total
0
Share