fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Luisa Etxenike in dialog cu Mircea Cartarescu la Institutul Cervantes

Luisa Etxenike

Editura Humanitas ne asteapta la Institutul Cervantes din Bucuresti miercuri, 27 septembrie, ora 18, la intalnirea-dialog dintre autoarea basca Luisa Etxenike si Mircea Cartarescu. Intalnirea va fi moderata de Lidia Bodea, director general Editura Humanitas.

“Draga Luisa,
Scriitorul, am convenit de la prima noastra scrisoare, este si un intelectual, un luptator. Este greu de imaginat si respectat un autor care, dupa ce si-a scris pagina minunata, iese pe strada si trece nepasator pe langa un seaman defavorizat, discriminat, umilit. Sau se preface ca nu vede un abuz sau o violenta. E imposibil pentru mine sa ma gandesc la artisti care sprijina dictaturile, care incurajeaza extremismele, care sunt rasisti, sexisti, homofobi, care-si cladesc averea pe spolierea semenilor.” – fragment din capitolul de corespondenta dintre Mircea Cartarescu si Luisa Etxenike publicat in volumul Peisaj dupa isterie

Eveniment organizat de Embajada de España en Bucarest, Instituto Cervantes de Bucarest si Editura Humanitas.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Greva păcătoșilor

Editura Nemira lansează romanul Greva păcătoșilor, de Florin Chirculescu

Next Article
Catherine Cusset

Catherine Cusset, castigatoarea Premiului Liste Goncourt - Le Choix roumain 2016, vine la Bucuresti

Related Posts

Total
1
Share