fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Manuale școlare ieftine, auxiliare și tot ce ai nevoie pentru școală

manuale școlare

Libris continuă promovarea campaniei Back to School cu reduceri excelente la peste 3.000 de titluri de manuale școlare, auxiliare și tot ce ai nevoie pentru un start ca la carte în noul an școlar. În plus, Libris oferă și câte un orar cadou pentru toate comenzile care conțin cel puțin un titlu din categoria Manuale Carte Școlară.

E bine să mai știi și faptul că toate comenzile de peste 100 de lei primesc și dublu puncte de fidelitate. Punctele de fidelitate sunt bănuți care ți se adună în contul Libris și pe care-i poți folosi pentru a-ți diminua valoarea comenzilor viitoare, sau chiar să-ți comanzi câte ceva fără să mai plătești.

Tot în cadrul promoției Back to School, Libris acordă și 10 vouchere cadou. Pentru a te înscrie în tragerea la sorți a voucherelor câștigătoare trebuie să comanzi manuale școlare până pe data de 24 septembrie. Cele 10 vouchere cadou câștigătoare îi vor răsplăti pe norocoși cu valoarea comenzii înscrise în tombolă. Astfel, dacă faci o comandă de 100 de lei și te numeri printre cei 10 norocoși, vei câștiga un voucher de 100 de lei cu care să-ți cumperi ce vrei tu din oferta Libris.

Foarte bine pusă la punct campania Back to School de la Libris, o recomandăm cu bookurie tuturor celor care au nevoie de manuale școlare, rechizite și auxiliare pentru școală. Urmăriți reducerile la manuale școlare, unele sunt cu adevărat excelente.

Vezi aici oferta Back to School

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pianistul Florent Boffard urcă pe scena Festivalului Enescu 2017

Next Article
Voucher Days

Voucher Days la Elefant: 15% extra-reducere la cărți + alte surprize

Related Posts

Total
0
Share