fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Manuale si caiete scolare cu 35% reducere!

rechiziteDupa valul cumparaturilor de rechizite scolare, zilele acestea incep sa se concretizeze optiunile de manuale si auxiliare. Asa cum am facut-o pe tot parcursul rubricii noastre, va semnalam si astazi cateva bune oportunitati.

In final pastram cateva recomandari deosebite de la Editura ALL. Manualele scolare de la ALL au reducere de 35%!

Atlas geografic școlar, de Constantin Furtună

Atlasul geografic şcolar este excelent în studiul geografiei, la şcoală şi acasă. Include hărţi digitale clare, uşor de folosit, informaţii de ultimă oră, atent verificate şi un capitol dedicat ţărilor cu care se învecinează România, cu o privire specială asupra Republicii Moldova. Atlasul se adresează cadrelor didactice de specialitate, elevilor şi studenţilor.

LIMBA ROMÂNĂ. Caiet de lucru pentru clasa a VIII-a, de Mădălina Stăncioi-Scarlat, Florina Crăciun

O nouă apariție a editurii ALL Educațional, caietul este un excelent instrument de lucru, conceput în scopul de a-i sprijini în mod practic pe elevii interesaţi să aprofundeze și să îşi verifice cunoştinţele de gramatică însușite pe parcursul anilor de gimnaziu. La fel de util le este şi celor care au în vedere pregătirea pentru evaluarea naţională. Caietul, întocmit conform actualei programe școlare, conține și rezolvările exercițiilor, încurajându-i pe elevi către studiul individual.

LIMBA ROMÂNĂ. Admiterea la drept, de Cristian Moroianu, Adrian Stoicescu

Ideală pentru cei care deja știu ce profesie doresc să urmeze! Testele propuse în această culegere respectă numărul, structura, conținutul și gradul de dificultate ale testelor date la Drept, începând cu anul 2001, și realizate de către aceeași echipă de profesori.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Revista Scooby Doo Nr. 17 iti aduce cadou un penar

Next Article

Carti deosebite pentru copii si alte chestii utile si distractive

Related Posts

Total
0
Share