fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Manuale si rechizite scolare: invata limba germana cu Das Heft der Schmetterlinge – Caietul fluturilor

Pe masura ce ne apropiem de sfarsitul verii, pe bookuria.info vom incepe sa prezentam “mai apasat” oferte de manuale scolare si rechizite. In acest moment editurile incep sa-si definitiveze oferta de carte scolara, manuale si auxiliare si sigur in luna augst vom avea promotii cu reduceri importante.

Pune site-ul nostru in bookmark si vei fi la curent cu cele mai bune preturi la manuale si rechizite pentru noul an scolar.

In continuare a prezentam o solutie remarcabila pentru cei care vor sa invete limba germana. prezentarea de mai jos apartine Editurii ALL, cea care a editat cartea.

Caietul-fluturilor“Te gândeşti să înveţi limba germană? O poţi învăţa cu uşurinţă cu Das Heft der Schmetterlinge. Caietul fluturilor – un caiet de exerciţii de limba germană pentru începători.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=d6196a894&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.all.ro%252fcarte%252fdas-heft-der-schmetterlinge-caietul-fluturilor.html”]Cumpara cartea de aici[/button]

Caietul se adresează elevilor de clasa a V-a, începătorilor de limba germană care doresc să înveţe cât mai repede, dar şi profesorilor. Aceştia din urmă vor găsi exerciţii interactive, care să menţină ridicat interesul elevilor. (Subiectele care intră în structura lucrării sunt alese în conformitate cu programa şcolară)

Caietul de limba germană pentru începători are ca scop îmbunătăţirea vocabularului, a cunoştinţelor gramaticale şi aprofundării noţiunilor însuşite.”

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Clubul de lectura Nemira a ajuns la editia 6

Next Article

65% reducere la 5 carti din Colectia Lady de la Litera

Related Posts

Total
0
Share