fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Manualul accidentelor si greselilor. Jurnalul meu trasnit” de Keri Smith [Editura Paralela 45, 2014]

manualul-accidentelor-si-greselilor-jurnalul-meu-trasnitConceptul acestei carti este unul ge ni al. Prin tot ce facem, zi de zi, dincolo de reusite si momente frumoae acumulam si frustrari, neimpliniri, lucruri pe care incercam sa le dosim cat mai bine si sa le uitam cat mai repede. Problema este ca din greseli invatam cel mai mult, asa ca ascunderea si uitarea lor ne pot priva de clipe de intelepeciune, de momente care sa te faca sa acumulezi informatii ce-ti vor servi cu siguranta in viitor. Cartea lui Keri Smith ne propune exact opusul ideii de mai sus: anume sa lasi conventiile deoparte si sa fii tu cu bunele si relele tale. Iti poti face astfel un jurnal care sa te reprezinte 100%, trasnit bineinteles. Autoarea are antecedente serioase in zona, asa ca manualul accidentelor si greselilor va fi nu doar o lectura interesanta, ci si un stimul pentru creativitatea fiecaruia.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte:

Toata viata ai fost invatat sa nu faci mizerie: sa fii ordonat, sa colorezi in interiorul conturului, sa tinzi spre perfectiune si, mai ales, sa eviti orice contact cu substantele care pateaza.

Cartea aceasta te provoaca sa faci exact opusul a ceea ce ti s-a spus pana acum. Poti s-o consideri o poarta de evadare din cotidian. Un loc in care sa te dezlantui, sa distrugi, sa mazgalesti, sa faci toate lucrurile care nu iti sunt permise in „lumea reala“. E timpul „sa te murdaresti“ recreand!

Tine minte aceste trei reguli:

  • Nu incerca sa faci ceva frumos.
  • Nu te gandi prea mult. (Nu exista ideea de „gresit“)
  • Nu te opri sub nicio forma din lucru.
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

“Inocentul”. Un roman de Ioan Usca. Capitolul IV

Next Article

Vrei un job intr-o Editura? Vezi ofertele actuale

Related Posts

Total
0
Share