fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Marea carte cu labirinturi [Editura Corint Junior, 2015]

marea-carte-cu-labirinturiAm vazut o noua aparitie foarte interesanta in categoria cartilor pentru copii. Vinovata se face Editura Corint Junior, iar cartea de care vorbim este “Marea carte cu labirinturi”. Labirinturile sunt pentru copiii insetati de mici victorii, batalii pe care le duc cu mare placere. Gasim labirinturi in tot felul de reviste, manuale etc., dar o carte intreaga dedicata labirinturilor nu vazusem. Pana acum. Felicitam Corint Junior pentru “Marea carte cu labirinturi” si va indemnam sa o cumparati de aici. Are o reducere foarte buna.

Ce gasim in cele aproape 100 de pagini de labrinturi?

Ce poate fi mai incitant si mai distractiv decat o carte plina cu labirinturi de tot felul, avand diferite teme si grade de dificultate?

Ocoleste pericolele, calatoreste pe apa, pe pamant, in spatiul interstelar sau in jungla urbana, pleaca in vacanta de vis, ajuta personaje de poveste si animalele din padurea fermecata.

Distractie placuta!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Primavara cadourilor: carti ieftine si transport gratuit. Vezi noutatile

Next Article

Valea suferințelor (recenzie la cartea "La răsărit de Eden", de John Steinbeck)

Related Posts

Total
0
Share