fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Minionii – Povestea completă, de Brian Lynch

minioniiMinionii este o poveste sucită deja pe toate părțile. Au apărut filme, cărți și o mulțime de produse care să ne aducă mai aproape interesantele pastiluțe galbene. Despre fenomenul Minionii și invazia acestora în viețile noastre am scris cândva un articol pe care-l puteți citi aici. Astăzi adăugăm încă o carte în colecția cu minioni, titlu publicat recent la Editura RAO – Minionii – Povestea completă, de Brian Lynch.

[button target=”_blank” url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http://www.elefant.ro/carti/carti-pentru-copii/grupe-de-varsta/viii-iii-ani/minionii-povestea-completa-248816.html]Cumpără cartea cu reducere[/button]

Despre cartea Minionii – Povestea completă

De când au apărut pe lume, minionii au scotocit întreaga planetă în căutarea ticălosului potrivit care să le fie stăpân. În goana lor după conducătorul perfect, au slujit dinozauri, regi și chiar monștri. Dar e timpul pentru un nou stăpân…numai de-ar găsi unul!

Însoțește-i pe Kevin, Stuard și Bob în călătoria lor prin lume și participă alături de ei la Congresul Ticăloșilor, unde caută cel mai mare și mai tare ticălos care să-i conducă.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cedric Villani

Cedric Villani, laureat al Medaliei Fields, in Romania

Next Article
noaptea albă a shopping-ului

Noaptea albă a Shopping-ului la Elefant - începe diseară, de la ora 22.00

Related Posts

Total
0
Share