fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Misterele fizicii si ale Universului, impreuna cu George

Humanitas a lansat in aceste zile o serie de 3 carti superbe ce te tin cu sufletul la gura pana la ultima pagina. Curiosii si pasionatii de misterele fizicii, ale Universului, dar si cei preocupati de civilizatiile extraterestre vor gasi in cele 3 noi volume informatii extraordinare. Cartile sunt scrise de Lucy si Stephen Hawking si se gasesc deja si online.

Mai jos aveti cateva detalii despre fiecare carte in parte.

george-si-cheia-secreta-a-universuluiGeorge si cheia secreta a universului

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Ffictiune%252Fliteratura-de-divertisment%252Fadolescenti%252Fgeorge-si-cheia-secreta-a-universului-5269.html”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Va invitam sa faceti o calatorie prin intinderile nemarginite ale spatiului extraterestru si, in toiul unei aventuri fantastice, sa descoperiti misterele fizicii si universului impreuna cu George, cu noii lui prieteni – omul de stiinta Eric si fiica sa Annie – si cu superinteligentul calculator Cosmos, care ii poate transporta oriunde si ii poate aduce inapoi, scotandu-i chiar si dintr-o gaura neagra. Sau nu-i poate scoate din asa ceva? Si cine oare o fi vrand sa puna mana pe Cosmos? Aceasta carte amuzanta si foarte bogata in informatii va ofera ocazia sa zburdati putin nestingheriti prin spatiu, timp si univers.

george-in-cautare-de-comori-prin-cosmosGeorge in cautare de comori prin Cosmos

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Fcarti-pentru-copii%252Fgrupe-de-varsta%252Fviii-iii-ani%252Fgeorge-in-cautare-de-comori-prin-cosmos-86700.html”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

O aventura din alte lumi, insotita de o multime de informatii stiintifice fascinante si de 32 de pagini cu imagini color din spatiul extraterestru. Va putea oare George sa descifreze misterioasele indicii care l-au atras in cosmos, antrenandu-l in aceasta fantastica vanatoare de comori? O poveste de aventuri fermecatoare si plina de suspans. Si numeroase informatii pertinente din domeniul astronomiei, inclusiv despre cele mai recente teorii care au fost formulate cu privire la formarea si la evolutia universului.

george-si-big-bangulGeorge si Big Bangul. Senzatii tari cuantice si aventuri galactice insotite de informatii fascinante despre Univers

[button target=”_blank” style=”” class=”” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=4f6fdf96a”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

O calatorie spre inceputurile timpului. La Marele Accelerator de Hadroni, impresionantul accelerator de particule construit in anii din urma la granita dintre Elvetia si Franta, este pe cale sa inceapa unul dintre cele mai importante experimente stiintifice din istorie. Savanti veniti din toate colturile lumii sunt pregatiti de explorarea primelor momente ale Universului, in incercarea de a capata informatii despre Big Bang, explozia initiala din care provin toate.

Insa experimentul este pus in pericol de o organizatie secreta, care intentioneaza sa impiedice orice progres al stiintei. George si Annie, indragitii eroi ai primelor doua volume ale acestei serii pentru copii si tineri, sunt absorbiti in valtoarea unor noi aventuri care-ti ingheata sangele in vine… In cursa lor contra cronometru pentru a dejuca planurile acelei organizatii malefice, ei depasesc granitele galaxiei noastre, ba chiar si granitele Universului vizibil, ajungand sa exploreze planul lumii cuantice. Alaturi le este, ca de obicei, Cosmos, cel mai performant calculator din lume, care le ofera ajutor si informatii atunci cand au nevoie.

Descrierile cartilor sunt preluate de la Editura. Informatii complete gasiti pe pagina fiecarei carti

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate de la Editura Trei: "Manual de psihodiagnostic. Testul Rorschach", de Hermann Rorschach

Next Article

Libertatea pentru femei vine impreuna cu romanul "Valuri de matase", de Mary Jo Putney

Related Posts

Total
0
Share