fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Misterul runelor, de Janina Ramirez (Editura Curtea Veche, 2019)

Misterul runelor

Misterul runelor este o noua carte scrisa de Janina Ramirez ce a aparut recent la Editura Curtea Veche. Am auzit de aceasta carte cu ceva vreme in urma, insa acum a aparut si in librarii, asa ca daca va pasioneaza un astfel de subiect o puteti comanda.

In Misterul runelor, Roscovana Alva, o temerara copila din neamul vikingilor, porneste intr-o aventura pasionanta, alaturi de tovarasul ei credincios, lupul Fenrir, dorindu-si nespus sa devina cea dintai investigatoare a intamplarilor bizare ce s-au abatut asupra oraselului Kilsgard. Nu va fi singura in peregrinarile ei prin muntii din jur, caci iubirea mamei sale si iscusinta unchiului Magnus in dezlegarea misterelor o vor calauzi la tot pasul.

Oare va izbuti micuta razboinica sa descifreze simbolurile inscrise pe pietre, sa desluseasca enigma runelor? O va putea infrunta pe Sigrunn, fioroasa vrajitoare cu un singur ochi? Il va afla pe nelegiuitul care rapeste oameni nevinovati, umpland de spaima intreaga asezare? Si, mai cu seama, va fi Alva in stare sa descopere unde a ascuns tatal ei o fabuloasa comoara?

“O eroina neinfricata, puternica precum sabiile vikingilor, si un mister demn de calitatile ei. Cu siguranta o veti adora!” – Dr. Lucy Worsley

Cartea Misterul runelor, de Janina Ramirez poate fi comandata online de la Elefant sau Libris.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
October Fest

October Fest - 30% extra reducere la mii de cărți

Next Article
reduceri

Promoție Libris: reduceri de până la 50% la cărți RAO

Related Posts

Total
0
Share